fredag 5 april 2013

Lovisatorpet och 5-årskalas

Tiden går fort nu! Trots att dagarna blir längre och ljusare känns det inte riktigt som att man hinner med. Men om man tänker tillbaka så har vi egentligen hunnit med massor. Hör här:

Igår var det torsdag. Det brukar innebära idrott i Rydberggården. Men i det här underbara solskenet vill man ju vara ute och tanka D-vitaminer så mycket man hinner, så vi valde istället att gå till Lovisatorpet. Ett fullgott alternativ. Motion är ju bra på det viset att den inte gör någon skillnad på var den utförs. Det gör lika gott ute som inne. Fast det kändes lite godare att vara ute...

Utemiljön erbjuder så många möjligheter. Fysiskt självklart - vi klättrar och hoppar springer och kryper - men också fantasin utmanas. Vi bygger fågelbon. Tittar på knoppar. Leker affär. Ordnar en lägereld och grillar korv (utan vare sig eld eller korv). Möter riddare och spindelmän. Och njuter av vacker utsikt. Det sista kanske mest de vuxna njöt av... Men ändå! En vacker miljö är väl aldrig att förakta - och på den punkten är väl Öland ändå oslagbart?! Och i grunden annorlunda... ;)

Idag har vi fredagsmyst hela dagen. Vi började efter frukost med att fira vår tredje 5-åring. Det blev sång, flagga, frukt och 5 tända ljus i Larven. Efter lunch var det discodags så nu är bananbehovet tillfredsställt om ni förstår vad jag menar... ;)

Livet är gott på Bofinken!

Ha en skön helg så ses vi på måndag!
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar