fredag 22 mars 2013

Tacksamhet

Fredag morgon. Redan!

Vi är så tacksamma för all positiv respons som kommit till oss. Redan! Från flera håll. Oväntade håll! Det känns stort. Tack!

Det är viktigt för oss att ni föräldrar vet vad det är vi gör hela dagarna tillsammans med era barn. Men också varför vi gör det! Att ni ser att läroplanen är ett levande dokument för oss men att omsorg såklart är lika viktig. Lärande sker bara om man känner sig trygg och mår bra. Och vi tror att vi gör det på Bofinken. Känner trygghet och mår bra... För det riktigt kokar i kunskapsgrytan!

Vi är också tacksamma för att vi har fått påpekat för oss en del brister hos bloggen. Nämligen att man inte kunde kommentera om man inte har ett google-konto. Dåligt. Mycket dåligt! Det var en liten knapp där som jag inte tänkte på i hastigheten. Fort och fel,  ni vet... Men nu är den fixad.
Välkomna att kommentera! För lika viktigt som det känns för oss att få berätta om vår verksamhet på ett vuxenplan, lika viktigt är det ju att få respons på det vi gör. Så att vi kan växa och bli bättre! Och det är det som är grunden till varför bloggen finns. Vi vill ha dialog! Såklart!

Nu ska vi ställa fram frukost på Bofinken! Ägg... Va?! ;)

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar